FacebookE-mail: info@kozakital.hu

Rólunk

 

A Kozák Kft 1997-ben hagyományos családi vállalkozásként kezdte meg a tevékenységét. Kezdetben csak borkereskedelemmel foglalkozott majd a későbbiekben bővült a tevékenységi köre a szeszesitalok és az üdítők felé.

Jelenleg a Kozák Kft. a közép-magyarországi régió egyik legnagyobb ital- kis- és nagykereskedése. Kínálatunk ma már több, mint 3000 féle árucikkből áll: sör, bor-, pálinka- és egyéb szeszes-, illetve alkoholmentes-italválasztékunkban, szinte az összes, Magyarországon forgalmazott termék szerepel. Választékunkat folyamatosan alakítjuk, a vásárlóink és a piac igényeit szem előtt tartva optimalizáljuk. Termékeink között a világcégek márkái mellett, a hazai specialitások is megtalálhatók. Az italféleségek, édességek, kávék, chipsek és vendéglátós kiegészítő termékek forgalmazásával is foglalkozunk.

A kecskeméti halasi úti 4000 négyzetméteres telephelyünkről kb. 100km-es sugarú körben folytatjuk a kiszállítást, illetve kis- és nagykerekedelmi diszkontokat nyitottunk Kecskemét legforgalmasabb kivezető útjain: a ceglédi és az izsáki úton, illetve Kiskunfélegyházán és Cegléden is.

Több mint 80 fős csapatunk azért dolgozik, hogy a megrendelések a hétköznapokon célba érjenek. Kiemelkedő szakmai tapasztalattal rendelkező kereskedelmi képviselőink a professzionális kiszolgálást, vevőszolgálatunk a zökkenőmentes információáramlást, korszerű gépjárműparkunk pedig a magas színvonalú szállítást biztosítja.

Mi a vásárlóinkért vagyunk. Amennyiben már a partnerünk, akkor köszönjük az évek alatt belénk fektetett bizalmát, amennyiben még nem kerültünk kapcsolatba, reméljük, hogy nemsokára elégedett partnereink sorában üdvözölhetjük.

Vegye fel munkatársainkkal a kapcsolatot és kérjen személyre szabott árajánlatot!

Biztosak vagyunk abban, hogy szolgáltatásainkkal elégedett lesz!

 

A Kozák Kft. Vezetősége