FacebookE-mail: info@kozakital.hu

Rólunk

 

A Kozák Kft. 1997-ben klasszikus családi vállalkozásként kezdte meg a tevékenységét. Kezdetben csak borkereskedelemmel foglalkozott majd a későbbiekben bővült a tevékenységi köre a szeszesitalok és az üdítők felé.

Jelenleg a Kozák Kft. a közép-magyarországi régió egyik legnagyobb ital Kis- és Nagykereskedése. Választékunkat folyamatosan alakítjuk, a vásárlóink és a piac igényeit szem előtt tartva optimalizáljuk. A beszállítóink száma az évek alatt meghaladta a 100-at, vásárlóink száma átlépte az 1000-et, és a forgalmazott termékeink száma pedig túllépte a 4000-et.

Termékeink között a világcégek márkái mellett, a hazai specialitások is megtalálhatók. Sör, bor, pálinka és egyéb szeszes- illetve alkoholmentes - italválasztékunkban, szinte az összes, Magyarországon forgalmazott termék szerepel.

Az italféleségek mellett édességek, kávék, chipsek, szárazáru, konzervek, állateledel és vendéglátós kiegészítő termékek forgalmazásával is foglalkozunk.

A 25 autóból álló flottánkkal gépkocsivezetőink Kecskemét 100 km-es körzetében, kb. 1300 partnerhez juttatják el a kívánt terméket.

A 2022. márciusában átadott Kecskemét Ceglédi úti új telephelyünk összesen 4600 négyzetméter alapterülettel rendelkezik, a polcrendszer és magas emelésű targoncák segítségével, szinte duplájára növeltük a korábbihoz képest raktárunk kapacitását.

Több mint 100 fős csapatunk azért dolgozik, hogy a megrendelések a hétköznapokon célba érjenek. Kis- és Nagykereskedelmi ital diszkontokat nyitottunk Kecskemét legforgalmasabb kivezető útjain: a ceglédi, az izsáki és a budai úton, illetve Kiskunfélegyházán, Cegléden és Szegeden is.

Kiemelkedő szakmai tapasztalattal rendelkező kereskedelmi képviselőink a professzionális kiszolgálást, vevőszolgálatunk a zökkenőmentes információáramlást, korszerű gépjárműparkunk pedig a magas színvonalú szállítást biztosítja.

Amennyiben már a partnerünk, akkor köszönjük az évek alatt belénk fektetett bizalmát, amennyiben még nem kerültünk kapcsolatba, reméljük, hogy nemsokára elégedett partnereink sorában üdvözölhetjük.

Vegye fel munkatársainkkal a kapcsolatot és kérjen személyre szabott árajánlatot!

Biztosak vagyunk abban, hogy szolgáltatásainkkal elégedett lesz!

Mi a vásárlóinkért vagyunk!

 

A Kozák Kft. Vezetősége